ثبت نام در: دوشنبه 5 شهريور 1386, 21:18 بعدازظهر مکان: Ahwaz نامه ها: 404 تشکر شده 39 بار در 22پست
خب بالاخره بعد از ماه ها یه کلیپ دیگه از معین پخش شد ...
نمیخوام وارد این بحث ها بشم که دیر کلیپ دادن به ضرر اهنگ هست ... مثلا این اهنگ کلی از زمان بیرون امدنش گذشته و هرکس تو ذهنش یه جور براش کلیپ ساخته و حالا این کلیپ قطعا نمیتونه رضایت ببینده رو به خودش کاملا جذب کنه .... ولی خب معین دیگه ....
این حمید شفیع زاده از کارگردانانی هست که کارش رو با خوانند گان ایران شروع کرده و اصولا تا چند وقت پیش هر کلیپی از ایرام بیرون میومد کارگردانش این اقا بود ... ذاتا چیز جدید در کارهاش وجود نداره یعنی کلا نبوغ در کارهاش نیست و همیشه صحنه ها و موضوع های تکراری کلیپ هاش رو تشکیل میدن ... اما یکی از کارهایی که انجام میده پذیرش کار هز هرکسی با هر سابقه ای و همچنین به دلیل بی کیفیت بودن تصاویرش تا اونجایی که من اطلاع دارم از نظر قیمت هم با خواننده را میاد ..
اما حالا یه مدتی هست که از ایران خارج شده ولی هنوز هم تو دبی واسه بچه های ایران کلیپ میسازه .... شاید تا قبل این معروف ترین کلیپ اون سلام عزیزم شهرام و امام رضا شهره بود .....
اما کلیپ ملاقات هم هیچ تفاوتی با بقیه کارهای شفیع زاده نداشت .... انتخاب موضوع تکراری ... نداشتن نبوغ .... بی کیفیت بودن تصاویر ....و ناهماهنگی بین شعر و تصاویر ... و بیقه مواردی که ممکنه به ذهن هرکسی بیاد ... اما شاید نشه این رو تقصیر شفیع زاده گذاشت .. به هرحال کارنامه شفیع زاده مشخص یعنی وقتی ما به کارهای قبلی اون نگاه میکنیم هیچ نکته مثبتی نمیبینم .......
اما خب معین ایشون انتخاب کرده دلیلش رو هم خودش میدونه ... کلا معین اصلا ساخت کلیپ رو رعایت نمیکنه و شاید به جر موارد کمی مثل لحظه ها بقیه کلیپ ها اصلا نمیشه در موردشون حرف زد ............ کافیه یه بار کلیپ لحظه ها رو از هر لحاظ با این کلیپ مقایسه کنید ....
شاید تنها نکته مثبت این کلیپ تعوض لباس های زیاد معین بود !!!!!!!!!!!! که البته بیشترشون در عکس های البوم و تبلیغ کنسرت ها تکراری بودن .... نمیدونم دیگه ما هم به این چیزا عادت کردیم !!!!!![/size]
ثبت نام در: سه شنبه 10 مهر 1386, 17:20 بعدازظهر مکان: تبریز - دورتموند نامه ها: 322 تشکر شده 217 بار در 100پست
ای بابا حالا ما بعد از عمری ذوق زده شدیم که معین ویدیوی تازه داده باز این آقا پیام اومد آیه یاس خوند. البته ما به این هم عادت داریم.... به نظر من کلیپ چالب و تازه ای بود. لااقل واسه ما چون معین تا حالا همچین کلیپی کار نکرده بود.... من که خیلی از این ویدیو خوشم اومده... -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با همه دریادلی، دل را به دریاها زدم--------- پشت پا بر اصل بی بنیاد این دنیا زدم
ثبت نام در: سه شنبه 10 مهر 1386, 17:20 بعدازظهر مکان: تبریز - دورتموند نامه ها: 322 تشکر شده 217 بار در 100پست
مرسی حامد جان من نمیخوام در مورد این ویدیو قضاوت کنم اما واقعا بی انصافیه اگه اینجوری (مثل پیام) در مورد این ویدیو حرف بزنیم. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با همه دریادلی، دل را به دریاها زدم--------- پشت پا بر اصل بی بنیاد این دنیا زدم
در مورد کلیپ جدید از نظر من اون چیزی که جلب نظر میکنه نبوغ و کارگردانی کار نیست چون همه ما میدونیم استاد همون جوری در عرصه صدا در قالب سبک پاپ سنتی ر حریف ندارن همان مقدار در انتخاب وحتی بازی در ویدیو کلیپ ها ضعیف میباشند
بلکه موضوع جالبی مثل همراهی وبازی در کنار یک زن به میان آمده این حرکت از نظر عده ای مثبت و از نظر گروهی حرکت بسیار منفی میباشد ولی به اعتقاد من استاد با این نوع حرکات کاشته ها و سابقه خود را در اذهان خراب مینماید متاسفانه ایشان ویژگی هایی را که ایشان را غیر از صدای ملکوتی در اذهان اکثریت دوستدارانش سالها در اوج محبوبیت قرار می داد و وجه تمایز ایشان با دیگران بوده است را یا ارائه این نوع ویدیو ها از بین خواهند برد
متین جان، به نظر شما اینکه یه مرد (مثلا معین) در کنار یک زن روی یک میز غذا بخورد، چهره اش خراب می شود؟ پس در این صورت نباید با یک مجری زن روی یک میز مصاحبه کند؟ خوب ویدئوی پنجره هم به بازیگر زن داره.. من از تاسف شما تعجب میکنم. معین که یک شخصیت مذهبی یا دینی نیست؟ هست؟
ایا ما میتونیم یک خواننده رو اینقدر محدود کنیم؟ جنسم از خاک و دلم خاکی تر..