وقتی 3 ثانیه رپ گوش کنم اعصابم به اندازه 3 ساعت میریزه به هم . چیه آخه این رپ . یه چیز از شهرام شپره گوش دادم که حرف خوبی بود گفت که فقط از جوانهای موسیقی یه خواهش دارم اونم اینکه دور رپ را خط بکشید رپ تو ملت ایران و فرهنگ ایرانی و موسیقی ایرانی هیچ جایی نداره .
از امین صفا شنیدم که شپره خودش توی چندتا آهنگ رپ خاصی رو آورده..... ^cd^ توی آسمون عشقم غیر تو پرنده ای نیست روی خاموشی لبهام جز تو اسم دیگه ای نیست
ثبت نام در: دوشنبه 31 خرداد 1389, 10:12 قبلازظهر مکان: آمل / خ /طالب آملی/دریای 45 نامه ها: 104 تشکر شده 191 بار در 76پست
اکبر آقا : اولا" موسیقی زیرزمینی یکی نیست چه بسا بسیاری از خواننده های پاپ و راک و... هم به این شکل آهنگ بیرون میدن و در مورد راک باید بگم راکر ها ی زیادی هم در ایران هستند اما چون چندتا از سبک های راک مخصوص فرقه ی شیطان پرستان هست پس جایگاه خوبی در ایران نداره پس ما آهنگ عمده ای از این خواننده ها نمی بینیم اما عمده ترین سبک موسیقی زیر زمینی همین رپ هست که می تونم بگم فقط یکی دوتا از رپرهای داخلی مجوز دارن و بقییه اگر هم دارن وقتی آهنگشون ساخته می شه اجازه پخش نمی دن و مجبور ساختن به صورت مخفی یا زیر زمینی میشن و باید بگم که الآن خیلی از آهنگ های پاپ در داخل ایران همراه با رپ هست اینکه موسیقی زیر زمینی و رپ یک جایگاه دارن ؟ من هیچ وقت همچین چیزی نگفتم چون موسیقی زیر زمینی تمام سبک های موجود در دنیای موسیقی رو در خودش داره و اصلا" قابل مقایسه نیستند.
[ ویرایش شد. جمعه 15 مرداد 1389, 06:53 قبلازظهر ] دلم در بند عشق است :13::13: خودم در فکر دریام
ثبت نام در: دوشنبه 31 خرداد 1389, 10:12 قبلازظهر مکان: آمل / خ /طالب آملی/دریای 45 نامه ها: 104 تشکر شده 191 بار در 76پست
آقا مصطفی من که خدای نکرده رپ روبا استاد مقایسه نکردم من فقط خواستم بدونم که دوستان چقدر رپ رو می شناسند و نظر شون رو در مورد رپ بدونم چون من خودم بعد از گوش کردن خیلی از این سبک ها که شایذ فکرش روه نکنین استاد رو انتخاب کردم و این به نظرم ارزشش بیشتره و می خواستم بدونم شما هم مثل من بعد از گوش دادن به خواننده های دیگه استاد رو انتخاب کردید یا نه . َ دلم در بند عشق است :13::13: خودم در فکر دریام
در مورد آقا پیمان بگم که آقا پیمان من اصلا خوانندهای مثل شهرام شبپره رو که برای این که آهنگش رو دیگران ببینن باید دخترهای زیادی دوروبرشون باشن رو خواننده نمی دونم و حرف آقا ایرج رو کامل میکنم آهنگهای : (بوسه و واویلا) از این آقا: هردو با رپ مخلوط بود. پس نباید به حرف یه خواننده که خودش هم رپ می خونه توجه کرد.
[ ویرایش شد. جمعه 15 مرداد 1389, 07:13 قبلازظهر ] دلم در بند عشق است :13::13: خودم در فکر دریام
در مورد جواب جناب tiger عزیز باید بگم که جوابتون از یک نظر قابل قبوله چون هرچه معشوق بگه عاشق قبول داره اما من از اینکه کفتم حالا اگر استاد رپ خوندن چی یه شوخی بود من تا زمانی که ستاد در حد خودشون و اسمشون بخونم دوسش دارم . دلم در بند عشق است :13::13: خودم در فکر دریام